Ghid de supraviețuire

Noapte. Ora 4. Sau ar trebui sa spun dimineața? Irelevant. Tot ce contează este ca atunci mi-a venit o idee ce îmi va ocupa destul de mult timp, dar pe care voi face tot posibilul sa o pun in practica.

„Ghid de supraviețuire”. Asta este numele proiectului pe care vreau sa îl încep aici, singurul loc unde simt ca ar conta. Nu ma refer la supraviețuirea in jungla sau in desert, nu. Ma refer la cu totul altceva. Cum poți sa trăiești in continuare, atunci când simți ca mori pe dinăuntru? Asta voi încerca sa aflu, și vreau sa o împărtășesc cu toți cei care își rup cinci minute din zi, pentru a a-mi citi gândurile.

Eu nu sunt o experta. Dar nu sunt nici începătoare când vine vorba de inimi frânte, dezamăgiri, drama și toate cele. Am pierdut mult mai multe persoane in ultimii ani decât alții intr-o viața. Așa ca știu câte ceva despre cum poți sa treci prin asta.

Ultima pierdere m-a lovit mai tare decât m-aș fii așteptat. Singurul lucru care ma ajuta in momentul de fata este ca am prevazut-o și cred ca, intr-un fel, subconștientul meu s-a pregătit din timp pentru ea. Dar nu despre asta vreau sa scriu acum. Despre asta voi scrie in următoarele articole. Plănuiesc sa îmi transform blogul intr-un jurnal electronic pentru următoarea perioada, nu știu exact cât timp, probabil cât va fii nevoie ca sa pot spun ca mi s-a eliberat inima de el.

Sper sa ma ajute. Sper ca, prin scris, sa ma descopăr pe mine din nou. Sper sa ajute și alte persoane, deși ma rog sa nu fie nevoie, pentru ca nu as dori nimănui sa treacă prin așa ceva. Dar, dacă exista și altcineva la fel de ghinionist ca mine, ia un loc și citește, poate te va ajuta sa te simți puțin mai bine. 🙂

Autor: happinesscomesfromwithinyou

Sunt doar o simpla persoana, ce nu doreste nimic mai mult decat sa fie fericita. Aștept mesaje, păreri, sau pur și simplu dacă simțiți nevoia de o simpla conversatie sau un sfat, pe Instagram: andracristina27

6 gânduri despre „Ghid de supraviețuire”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: