Am visat ca te-am pierdut

Toata viata mea, in fiecare relatie pe care am avut-o, dupa ceva timp am inceput sa simt o frica irationala care imi spunea ca omul respectiv ma va parasi. Si asa a si fost mereu, fara nicio exceptie, pana la tine.

Sunt constienta ca acum gandurile mele fericite si optimiste se datoreaza pastilelor si psihologului, insa la tine a fost altfel. Pe tine te-am dorit inca dinainte sa te cunosc. Stiu doar ca i-am cerut Universului sa-mi dea un om asa cum imi doresc si am nevoie, apoi tu ai aparut in viata mea.

Si frica a disparut.

Imi place uneori sa glumesc si sa spun ca si daca nu voi mai vrea asta, tot cu tine o sa raman, pentru ca asta mi-am dorit, si asta am primit. Niciodata de cand te-am cunoscut nu am simtit frica de a te pierde. Niciodata. Mereu ai fost constant acolo, uneori in umbra mea, alteori inaintea mea, dar mereu acolo.

Noaptea trecuta, cel mai mare cosmar al meu, pe care nici nu l-am realizat pana acum, mi-a traversat mintea si mi-a lasat-o in bucati. Desi mereu am spus ca acum, cand ma iubesc pe mine mai mult ca oricand, daca se va intampla ca drumurile noastre sa ia cai diferite, voi fi ok si nu voi suferi, am realizat ca lucrurile nu stau chiar asa.

Am visat ca frica si-a facut din nou aparitia in mine. Si la scurt timp, te-am pierdut. Nu cred ca pot pune in cuvinte sentimentele ce mi-au traversat inima in acel moment, dar voi incerca. Disperare, agonie, implorare ca asta sa nu se intample cu adevarat. Si mai ales, durere. O durere cum nu am mai simtit niciodata, si cum nu vreau sa simt vreodata in viata asta.

Toata lumea mea s-a prabusit. Nimic nu mai avea sens fara tine. Viata era goala, si eu la fel.

As fi facut orice, ORICE, in acel moment, ca sa te aduc inapoi. Dar ceva din mine imi spunea ca esti deja pierdut in abisul iubirilor neimplinite. Iar gandul asta ma ingrozea mai tare decat ma ingrozeste propria-mi moarte.

Terapeuta mea mi-a spus ca mereu imi influentam relatiile, prin frica pe care o simteam. Asta aveam in mine, asta atrageam, asta se intampla. Iar acum, dupa ce am „vazut” ce inseamna sa te pierd, nu imi voi permite niciodata sa mai ajung asa de jos, sa nu-mi iau tratamentul, sa nu-mi rezolv problemele din capul meu, pentru ca a te pierde pe tine inseamna o viata fara sens, fara culoare, fara fericire.

Asa ca voi face tot ce imi sta in putinta sa te fac fericit. Sa fim fericiti impreuna. Sa fim asa cum am fost si pana acum, lipsiti de griji fundamentale, iubindu-ne si traind viata in cel mai frumos mod posibil. Impreuna.

Autor: happinesscomesfromwithinyou

Sunt doar o simpla persoana, ce nu doreste nimic mai mult decat sa fie fericita. Aștept mesaje, păreri, sau pur și simplu dacă simțiți nevoia de o simpla conversatie sau un sfat, pe Instagram: andracristina27

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: