Nu este nevoie de o explicație

Nu înțeleg de ce sunt așa. In sine, nu este și nu fac un lucru rău. Pentru ca nu este rău sa te simți bine, viu, plin de energie. Așa ca, teoretic, nu este nimic greșit, nu? Avem doar o viața, de ce sa o complicam și sa nu ne bucurăm de lucrurile care ne fac fericiti?

El ma face fericita. Nu este o stare constanta, dar atunci când este prezenta, este destul de puternica încât sa nu conteze restul momentelor, când tânjesc după el. Îmi umple golurile, face ca nimic altceva sa nu mai conteze. Sunt putine lucruri sau persoane care ma fac sa ma simt vie. In majoritatea timpului, simt ca doar exist, nimic nu ma mulțumește pentru ca mereu vreau mai mult, vreau totul sau nimic. Dar cu el este altfel. El este singura excepție, pentru ca nu îmi oferă totul, dar când sunt in brațele sale ma simt mai plină de viața decât m-am simțit vreodată. Este contradictoriu, intr-un fel foarte ciudat, dar și plăcut.

Eram in autobuz, la 6 dimineața, când am scris fragmentele de mai sus. Pur și simplu am simțit nevoia sa scot asta din mine. De obicei încerc sa găsesc un sens in ceea ce scriu, dar de data asta, in timp ce ma gândeam la un titlu pentru articol, mi-am dat seama ca nu este nevoie, pur și simplu asta simt și nu trebuie sa ma explic. Așa ca, as vrea sa încep un nou proiect. Am constat ca de foarte multe ori noi, oamenii, analizam mult prea mult motivele pentru care suntem fericiti, atât de mult încât ajungem sa ne întristăm singuri, pentru ca găsim defecte inexistente, sau pe care nu trebuie sa le luam in considerare. Așa ca, voi încerca sa postez in fiecare zi câte un motiv extrem de simplu, dar foarte important, pentru care trebuie sa fim fericiti, sa zâmbim și sa ne bucurăm de viața. Suntem pe acest pământ pentru o perioada foarte scurta de timp, de ce sa nu profitam și sa ne simțim cât de bine putem?

Enjoy!

Autor: happinesscomesfromwithinyou

Sunt doar o simpla persoana, ce nu doreste nimic mai mult decat sa fie fericita. Aștept mesaje, păreri, sau pur și simplu dacă simțiți nevoia de o simpla conversatie sau un sfat, pe Instagram: andracristina27

3 gânduri despre „Nu este nevoie de o explicație”

  1. Ok, frumos articol.
    În al doilea paragraf dacă vei înlocui cuvântul „el” cu orice substanţă, vei ajunge la o concluzie îngrijorătoare.
    Sper să îţi poţi umple acel gol din interior, o primăvară minunată îţi urez!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: