New chapter

Ok, deci…blogul asta este copilașul meu, de care încerc sa am grija cât de mult pot. Aici îmi scriu gândurile, când sun fericita, trista, entuziasmata, frustrata, sau pur și simplu când simt nevoia sa ma eliberez prin scris.

Însă, vreau sa fac și altceva. Deoarece sunt unele articole pe care îmi doresc sa le citească și persoane cunoscute, sau pe care pur și simplu sa le distribui pe Facebook, am decis sa îmi fac îmi fac încă un blog, unde sa pot scrie fără a-mi ascunde identitatea, un blog mai diferit, unde nu voi aborda teme chiar așa „deep” ca aici.

https://andracristina27.wordpress.com/

Aceasta este adresa blogului. Îmi permit sa o împărtășesc cu persoanele ce îmi citesc articolele de aici, deoarece am avantajul faptului ca nu cunosc personal pe nimeni, așa ca nu am nicio problema in a dezvălui corelația dintre cele doua bloguri. Motivul pentru care mi-am ascuns indentitatea aici, a fost pentru ca unele articole contin trăiri și sentimente foarte intime, pe care nu vreau sa le afle toate persoanele cu cunoscute.

In fine, lăsând la o parte detaliile astea, ca dacă mai continui mult o sa ajung sa ma simt mai importanta decât sunt de fapt…scopul articolului asta este de a va ruga, foarte frumos de altfel, dacă doriți, sa urmăriți și celălalt blog pentru ca, deși o sa scriu alte lucruri, asta nu înseamnă ca o sa dezamăgesc in ceea ce privește felul in care scriu.

Iar in final, țin sa mulțumesc persoanelor care îmi citesc poveștile, fără voi și fără suportul vostru, nu știu dacă m-as fi motivat chiar sa merg mai departe.

Va mulțumesc! ❤️

Autor: happinesscomesfromwithinyou

Sunt doar o simpla persoana, ce nu doreste nimic mai mult decat sa fie fericita. Aștept mesaje, păreri, sau pur și simplu dacă simțiți nevoia de o simpla conversatie sau un sfat, pe Instagram: andracristina27

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: