Ma doare sufletul

Ma doare sufletul când văd tot ce se întâmpla in lume in momentul de fata. Incendii, animale care mor, posibilitatea unui război, încălzire globală…oamenilor, chiar vrem sa ajungem in punctul in care sa ne autodistrugem?

Chiar am ajuns sa ne nu mai pese de nimic in afara de noi înșine? Sa se doneze mai mulți bani când arde o clădire, decât când mor milioane de oameni? Sa nu ne intereseze de încălzirea globală pentru ca noi oricum o sa murim pana începe situația sa fie chiar nasoala? Dar la copiii noștri nu ne gândim? Și la copiii copiilor noștri? O sa ii lăsăm sa trăiască in mizerie și in foame, atâta timp cât noua ne este bine acum?

De unde atâta ignoranta? De unde atâta nepăsare? Nici nu mai pot sa intru pe Facebook. Pentru ca tot ce văd sunt glume legate de WW3, imagini și filmări cu animale care mor și nu multora pare sa le pese…wtff!?

Chiar acum câteva zile am văzut o postare, in care un om povestea cum niște nenorociți, pentru ca nu am cum sa ii numesc altfel, i-au împușcat câinele in cap pentru ca erau supărați ca nu au prins nimic la vânătoare. Pai ma nenorociților, voi știți ce înseamnă sa ai sufletul unui câine lângă tine? Voi știți ce înseamnă sa îl pierdeți? Eu știu. In vara mi-a murit cățelușa pe care o aveam de 12 ani. Am căzut din picioare când m-a sunat tatăl meu și mi-a spus. Este exact ca pierderea unui om. Post chiar mai greu. Pentru ca ființele astea nevinovate îți oferă in mod constant doar iubire. Cum sa omori un câine doar pentru ca tu ești supărat? Ca n-ai prins nimic la vânătoare? Dumnezeu mai da și după suflet, asta așa, ca și idee.

Sau toate animalele din Australia, care mor pe capete. Repet, ma doare sufletul când văd imaginile alea. Când le văd frica din ochi, când le văd arse și știu ca se pot face mult mai multe ca sa se evite asta, dar nu se vrea.

Știu ca nu o sa fac eu singura cu articolul asta cine știe ce schimbare, dar Doamne, sper din suflet ca totuși sa se schimbe ceva. Am renunțat fără sa vreau la acest blog, pentru ca între munca și facultate, efectiv nu am mai avut timp sa scriu. Dar acum, deși urmează sesiunea, mi-am rupt 20 de minute, pentru ca simt atât de multă frustrare legată de ce se întâmpla in lume, încât a trebuit sa ma eliberez.

Haideți sa nu mai fim așa, sa nu mai ignoram relele lumii doar pentru ca nu țin de noi, sau nu le-am provocat noi. Orice schimbare începe de jos, hai sa începem prin a fi niște oameni mai buni. Pentru ca sunt sigura ca dacă fiecare dintre noi ar începe sa gândească așa, ceva, ceva, tot o fi mai bine.

Autor: happinesscomesfromwithinyou

Sunt doar o simpla persoana, ce nu doreste nimic mai mult decat sa fie fericita. Aștept mesaje, păreri, sau pur și simplu dacă simțiți nevoia de o simpla conversatie sau un sfat, pe Instagram: andracristina27

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: