Nu las timpul sa decidă pentru mine

Este o diferența foarte mare între a te lăsa dus de val și a lăsa timpul sa decidă pentru tine. Pentru mine, sa ma las dusa de val, înseamnă sa ma bucur de lucrurile care mi se întâmpla și sa sper mereu la ce e mai bun. In schimb, sa las timpul sa decidă…nu știu, când spun asta, ma gândesc doar la resemnare. Ca si cum as fi acceptat ca asta este situația si ca nu am ce sa fac.

Am lăsat mult prea mult timp sa decidă pentru mine și aproape mereu când am făcut-o, am fost dezamagita. Și nu vreau sa simt asta legat de tine. Nu vreau sa ma resemnez cu gândul ca oricat as încerca sa lupt, niciodată nu sunt de ajuns. Sau cu gândul ca, asta e, ma bucur de moment acum, ca mai încolo sigur sufăr. Nu vreau asta, nu vreau sa ma simt așa, tot ce vreau este liniște. Și prin asta nu ma refer la acele relații care sunt atât de liniștitoare încât devin muuuult prea monotone. Eu vreau pasiune, vreau nebunie, vreau senzația aia de agonie plăcută, vreau sa simt ca iau foc de cât de intens este tot ce se întâmplă între noi doi. Dar vreau sa am toate aceste lucruri in timp ce am liniște in suflet.

Știu ca sunt nebuna, Pisoi. Știu asta și, deși uneori nu ma pot abține și reactionez mai rău decât ar trebui, vreau sa înțelegi ca singurul motiv pentru care se întâmpla asta este pentru ca țin mult prea mult la tine și, gândul ca s-ar putea strica tot ma face sa o iau razna. Nu reactionez așa pentru ca as fi genul de fata care sa te vrea doar pentru ea și care se așteaptă sa nu existe nimeni altcineva in viața ta. Îmi place sa cred ca am devenit destul de matura încât sa nu ma deranjeze prieteniile persoanei la care țin, și încerc pe cât de mult pot sa ma țin de asta.

Poate a sunat urat când am spus ca merit ce îmi tot spui ca o sa se întâmple. Sincer, ținând cont de cât de nervoasa ma simteam in acel moment, cred ca totuși a ieșit cea mai buna varianta in momentul ăla. Nu o spun ca pe un lucru rău. Nu o spun ca sa reproșez ca am stat lângă tine și ca te-am așteptat. Nu o spun ca sa te simți obligat, m-as urî singura dacă te-as face sa te simți obligat sa faci ceva pentru, sau de mine. Nu sunt genul, cred cu tărie in libertatea de sine, indiferent ca te afli intr-o relație sau nu. Așa ca încerc acum sa o spun mai frumos. Da, cred ca merit ceva mai mult, dar nu pentru motivele menționate mai sus. Cred asta pentru ca nicio alta persoana nu m-a schimbat cum m-ai schimbat tu. Pentru ca ma faci sa ma simt cea mai buna varianta a mea, o varianta care nu credeam ca exista, pentru ca mereu am crezut ca sunt doar o alta fata egoista, încăpățânată, care nu își vede decât propriul interes. Pentru ca am așteptat ani de zile momentul in care o sa apară cineva care sa ma facă atât de fericita cum ma faci tu. Pentru ca uneori simt ca o sa explodez de fericire, efectiv simt ca nu mai are loc in corp și ca o sa iasă toată intr-un mod atât de puternic, încât o sa ma transform intr-una din cele mai luminoase stele de pe cer. Și, cel mai important, cred, pentru ca tu m-ai făcut sa-mi dau seama ca tot ce am făcut pana acum a fost sa ma mint singura când îmi spuneam ca iubesc anumite persoane. Acum îmi dau seama ca nu am făcut-o. A fost doar o nevoie mult prea mare de afecțiune, a fost o sete disperata de a simți ceva, ceva care sa îmi ia gandul de la toate acele lucruri care ma făceau sa simt cum ma usuc pe dinăuntru. Pana la tine.

Tu ma faci sa ma simt neînfricată, îmi dai puterea de care am nevoie. Nu îmi mai este frica sa spun ce simt acum. Ba chiar, ma abțin. Doamne, dacă ai știi cât ma abtin de atât de multe ori sa îți spun. Și nu o fac, nu pentru ca îmi este frica sau pentru ca m-as simți forțată, nu o fac pentru ca este atât de frumos sa simt asta, încât vreau ca momentul când o spun sa fie perfect.

Nu mai vreau sa ne certam, am obosit. Vreau doar sa ne liniștim, sa glumim, sa ne simțim bine, așa cum am făcut-o și pana acum. Vreau sa am încredere in tine, habar nu ai cât de mult vreau asta. Dar ca sa pot sa am încredere in tine, am nevoie de un singur lucru din partea ta. Înțelegere. Am nevoie sa ma înțelegi in momentele in care poate exagerez și sa știi ca nu o fac intenționat, o fac pentru ca mi s-au întâmplat mult prea multe lucruri care și-au pus o amprenta mult mai mare decât as fi vrut asupra mea. Eu sunt dispusă sa lupt, știi asta. Merg pana in pânzele albe pentru tine. Dar nu vreau sa lupt singura. De fapt, nu vreau sa simt ca este nevoie mereu sa ma lupt. Sunt conștientă ca nu exista perfectiune. Ca orice relație vine cu sacrificii, uneori cu neînțelegeri, cu anumite probleme. Fiecare are un bagaj pe care îl poarta in spate, doar ca in cazul unor persoane, acel bagaj este puțin mai mare. Sunt dispusă sa îl las in urma, sa o iau de la capăt cu tine. Sa risc tot. Singurul lucru pe care îl cer este sa știu ca se merita sa fac asta. Nu sa te aud spunând asta, ci sa îmi arați. Pentru început, cred ca asta este mai mult decât de ajuns.

Autor: happinesscomesfromwithinyou

Sunt doar o simpla persoana, ce nu doreste nimic mai mult decat sa fie fericita. Aștept mesaje, păreri, sau pur și simplu dacă simțiți nevoia de o simpla conversatie sau un sfat, pe Instagram: andracristina27

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: