Doamne, cât de mult!

„Doamne, cât de mult pot pot sa țin la omul asta!”

Asta mi-am spus acum 20 de minute. Și nu e chestia ca e ceva ciudat sa gândesc asta, pentru ca nu e zi in care sa nu o gândesc, e chestia ca m-a surprins cât de instinctiv s-a întâmplat. Efectiv, am simțit o bucurie atât de mare și de intensa încât mi-a încălzit tot corpul intr-o fracțiune de secunda și, cireasa de pe tort, aproape ca mi-au dat lacrimile de fericire. Pentru ca in seara asta am realizat pe bune, nu cum credeam eu pana acum, cum e sa ții la cineva atât de mult încât sa nu poți sa fi egoist. Bine, e cu dus și cu întors, sunt conștientă ca in fata unor anumite situații sunt mai mult decât egoista in privința lui, dar, atunci când știu ca este vorba despre ceva ce este bine pentru el, fac tot posibilul și încerc pe cât de mult pot sa îl ajut, cum și cu ce pot.

Și nu știu, nu prea înțelegeam tot conceptul asta de „renunțare la egoism” pana acum. Eram curioasa, dar nici nu prea ma încânta ideea, trăiam sub impresia ca este ceva foarte greu, sa fi atât de „selfless”, dar de fapt, nu am nevoie nici măcar de o secunda sa ma gândesc, atunci când este vorba despre binele lui.

Sunt super implicată, sunt pe modul „ride or die”, in punctul asta. Și sper ca știe. Sper ca e conștient ca, orice ar fi, sunt aici, mereu voi fi aici pentru el, indiferent de situație. Deși sunt momente când ma simt fragila in fata lui, atunci când este vorba sa lupt pentru el și pentru ce are nevoie, sunt mai ceva ca o leoaica care își apăra puii. Nu știu cât de reușită este comparația asta, dar in fine, ce vreau sa spun este ca sunt fragila și puternica in același timp. Și iubesc asta, senzația pe care mi-o da, cum ma face uneori sa ma simt matura și puternica, și cum simt ca nimic nu poate sa ma doboare, atâta timp cât știu ca sunt lângă el. Cum orice lucru rău care se întâmpla nu ma mai afectează atât de tare, pentru ca totul este șters cu buretele când ii aud vocea, acea voce care ma calmează intr-o fracțiune de secunda.

Dacă as putea, mi-as scoate inima din piept și i-as pune-o in mâini, doar ca sa fiu sigura ca știe ca sunt a lui, mereu, trup și suflet.

Autor: happinesscomesfromwithinyou

Sunt doar o simpla persoana, ce nu doreste nimic mai mult decat sa fie fericita. Aștept mesaje, păreri, sau pur și simplu dacă simțiți nevoia de o simpla conversatie sau un sfat, pe Instagram: andracristina27

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: