Scrisoare către mine

Ai făcut o alegere, acum asumă-ți-o. Poate că a fost greșită și o să suferi și o să te dai cu capul de pereți, încercând să-ți dai seama care a fost momentul în care lucrurile au luat întorsătura greșită, încercând să realizezi de ce nu ai fost tu de ajuns pentru el, ce îți lipsește. Sau poate că a fost corectă și, deși nu pare așa acum, totul se va schimba și vei trăi fericită până la adânci bătrâneți alături de persoana iubită.

Greșeala ta nu a fost că ți-ai permis să simți pentru el și că ai găsit puterea în tine să îți deschizi inima pentru o ultimă dată. Greșeala ta a fost că nu ai respectat regulile pe care ți le-ai impus singură. Ce ți-ai spus? Că lași totul să curgă de la sine. Ce ai făcut? Ai început să visezi și să-ți faci speranțe. Astea doua nu se pupă. Ai trișat pentru o perioadă, iar acum, când trebuie să accepți realitatea, nu mai vrei. Pentru că te-ai simțit cu capul în nori când ți-a spus că te adoră sau când, doar pentru câteva secunde, ai deschis portița speranței și te-ai imaginat pe tine lângă el, doar voi doi și nimeni altcineva.

Iar acum ce e de făcut? Ce poți face să îți revii și să menții puținul pe care îl ai cu el fără să intervină sentimentele pe care le ascunzi? Cum te poți transforma la loc în persoana cu care el râde aproape seară de seară, cu care poate glumi și față de care nu are obligații? Știu că e greu. Încerci să ascunzi tot ce simți, toată iubirea pe care nu vrei să o recunoști, îți sapi adânc în inimă și o arunci după ce ai încuiat-o cu grijă într-un cufăr pe care doar voi doi știți să îl deschideți. Deși este în inima ta, acel cufăr nu îți aparține. Există o singură persoană care are dreptul să îl deschidă, iar acela este El. Nu tu. Dacă tu îți permiți să umbli printre sentimentele despre care te minți că nu există…ești sortită pieririi, draga mea. Pentru că acela este un teren minat pentru care tu nu ai fost niciodată pregătită.

Lasă-l. Continuă să fi optimistă și să gândești în așa fel încât să influențezi lucrurile din jurul tău să fie bune. Redevin-o acea persoană cu care se poate glumi, acea persoană pe care lumea iubește să o aibă în jurul său pentru că radiază energie și stare bună. Nu rămâne în starea asta negativă. Te transformi încet încet intr-o bombă cu ceas, iar singura victimă a detonării vei fi doar tu. Eventual, el va fi doar o victimă colaterală, asta dacă există un gram de sentiment fața de tine în el. Și da, te ameninț cu asta tocmai pentru că știu că în punctul ăsta ții mai mult la el decât la tine, iar posibilitatea ca el să se simtă prost din cauza ta iese din discuție.

Nu te învinovății. Nu ai fost de ajuns. Asta este. Nu există niciun lucru pe lumea asta pe care l-ai putea face ca să convingi un om care nu te vrea să își schimbe părerea. Tu ai acceptat asta. Acum trebuie să trăiești cu consecințele și cu toate acele semne de întrebare, întrebări ale căror răspuns le vrei, dar de care te și temi.

Ține minte, cea mai importantă persoana ești tu, nimeni altcineva. De tine trebuie să ai grijă în primul rând, de inima ta. A naibii inima naivă și prea fragila, de te bagă numai in belele. Dar asta e, e a ta, trebuie să îi respecți alegerile și săîi fi recunoscătoare pentru toate sentimentele minunate pe care le-ai simțit datorită ei.

Va fi bine, ai răbdare, într-un final, lucrurile se vor aranja așa cum au fost menite, fiecare în locul său perfect.

Autor: happinesscomesfromwithinyou

Sunt doar o simpla persoana, ce nu doreste nimic mai mult decat sa fie fericita. Aștept mesaje, păreri, sau pur și simplu dacă simțiți nevoia de o simpla conversatie sau un sfat, pe Instagram: andracristina27

3 gânduri despre „Scrisoare către mine”

  1. Lucrurile sunt deja bune, ai nevoie de cineva care să îţi îndrepte atenţia asupra lucrurilor care chiar contează.
    Inima se va căli în timp, se va frânge din nou, iar se va căli.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: