S

Tu ești cel care m-a luminat. Tu ai fost persoana care m-a făcut sa realizez ca oricat de mult poți sa iubești pe cineva, asta nu înseamnă ca îți este bine lângă acea persoana.

Între noi doi nu a fost iubire. Doar o urma de prietenie și o atracție fizica prea mare de ignorat uneori. Mi-ai plăcut încă de la început. In acea noapte in care totul s-a schimbat. Ma întreb uneori, oare cum ar fi fost viața mea acum dacă nu tu nu ai fii venit la mine atunci?

O întâmplare cu totul banala, dar care a schimbat viața a doua persoane pe care nici nu le cunoșteai. Pe mine ai ajuns sa ma cunosti puțin, știi partea mea de poveste. Partea lui o știi doar din ce ți-am povestit eu.

Ironic este faptul ca lucrurile urmau sa ia o turnura buna pentru relația mea atunci. Simțeam ca îl pot face sa aibă încredere in mine și in faptul ca nu o sa-l înșel cu vreun coleg de munca, așa cum se aștepta. Era obsedat de asta, mai știi? Ipocrit, într-adevăr, dar și foarte speriat. Speriat ca roata o sa se întoarcă. Culmea este ca deși eu nu am vrut sa o întorc, m-a forțat ea singura sa o fac. Nu, nu l-am înșelat pe C cu tine. Dar așa cum se temea el, tu ai fost motivul pentru care m-am despărțit de el. Pentru tine. Pentru ca voiam sa stau cu tine fără sa ma simt vinovata. Pentru ca voiam sa te simt atingându-ma fără sa știu ca nu sunt cu nimic mai buna decât el.

Tu ai venit la mine ca sa ma scoți la o tigara. Habar n-aveam niciunul dintre noi ca tigara aia o sa ma scoată și din relația mea, care ajunsese mai toxica decât fumul pe care îl inhalam la 5 dimineața pe malul marii, alături de tine.

Apoi a început seria noptilor petrecute pe scările din fata hotelului, nopți in care ne strângeam cu toții, beam o bere și râdeam pana dimineața de tot ce găseam amuzant, sau unii de alții. Știam ca nu va fii nimic serios între noi doi, știam ca urmează sa pleci, dar știam și ca atracția pe care o simteam fata de tine era mult prea mare și ca tu o sa fii mărul din care o sa gust când nevoia de tine ma va sufoca.

Pe măsura ce înaintam și mai adânc in vara, așa se aprindea și mai tare focul din interiorul meu. Nu ți-am arătat și nu ți-am spus niciodată, dar mi-ai plăcut mult mai mult decât am lăsat sa se vadă. E și logic intr-un fel. Doar ce ma despărțisem de iubirea vieții mele, in niciun caz nu aveam de gând sa-i arat altei persoane ce simt. Am profitat de tine, recunosc. Am profitat de compania ta pentru a nu ma gândi la el și pentru a ignora faptul ca el nu mai este lângă mine. Și tu m-ai lăsat. In seara aia, in care m-ai redus la tăcere printr-un sărut, ai acceptat sa profitam unul de altul. Și am tot făcut-o pana ai plecat, chiar și după. Pentru ca eu aveam nevoie de cineva care sa ma facă sa ma simt dorita, iar tu aveai nevoie de o pauza de la viața ta bănuiesc.

Tocmai de-asta ești și tu printre persoanele care m-au format in ceea ce sunt acum. Tu nu m-ai rănit ca restul, in tine nu mi-am pus încrederea. Dar tu m-ai mințit. M-ai făcut sa ma simt prost fata de mine, fata de cum arat, fata ce cum gândesc. Când de fapt, problema n-a fost niciodată la mine. Problema era la ea acasă, crezând ca iubitul ei ii este fidel, in timp ce el admira stelele împreuna cu mine.

Dar nu îți port pică. Trebuia sa o fi prevazut. Ba chiar, apreciez ca ai fost om și mi-ai spus adevarul intr-un final, așa cum restul nu au putut sa o facă.

Ție am mai multe motive sa-ti mulțumesc. În primul rând, îți mulțumesc pentru ca m-ai ajutat sa văd ceea ce era chiar in fata mea, m-ai ajutat sa realizez ca nu mai trebuie sa stau intr-un loc in care nu mai sunt dorita. Apoi îți mulțumesc pentru toate nopțile in care m-ai făcut sa simt ca trăiesc și ca viața este frumoasa. Amintirile pe care le am alături de tine îmi sunt foarte dragi și le voi tine mereu in inima mea. Iar in final, deși nu ai fost in totalitate onest, vreau sa îți mulțumesc pentru ca nu ai plecat lansându-ma sa ma întreb de ce nu a fost niciodată mai mult între noi. Apreciez asta mai mult decât îți închipui.

P.S. Sper ca ți-a intrat in cap de prima oară când ți-am spus-o. Este foarte urat sa înșeli. Nu știu ce este între tine și ea, nu știu cât sau dacă o iubești, tot ce știu este ca ai avut dreptate când mi-ai spus ca nu ești destul de matur pentru o relație. Pentru ca încă nu ești, dar sper ca intr-o zi vei fii, pentru ca ești un om bun și ar fi păcat sa rămâi singur din cauza unor lucruri așa copilărești.

Autor: happinesscomesfromwithinyou

Sunt doar o simpla persoana, ce nu doreste nimic mai mult decat sa fie fericita. Aștept mesaje, păreri, sau pur și simplu dacă simțiți nevoia de o simpla conversatie sau un sfat, pe Instagram: andracristina27

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: